Uncategorised

Category: Uncategorised

Jualan Amal Wanita Cekak PSSCM

Jualan Amal Wanita Cekak PSSCM


Jualan  Amal Biro Wanita Cekak PSSCM akan diadakan sempena Majlis Sambutan Perayaan 48 Tahun PSSCM di Dewan Datuk Haji Maideen, Seremban.

Tarikh : 15 Jun 2013
Hari : Sabtu
Masa : 9 pagi - 5 petang

Jualan Amal WCP  berupa barangan dari koleksi Y.Bhg. Datin Hjh. Roznida Ali Omar, selaku Penaung WCP seperti baju, tas tangan,kasut, costume jewellary dan lain-lain akan diadakan bermula dari harga RM10 - RM300.

Pembelian T-shirt WCP pada hari tersebut akan membolehkan pembeli mendapat potongan harga 20% dari pembelian barangan koleksi Y.Bhg. Datin.


Harga T-shirt WCP : RM45.00

 
Baju T keluaran Biro Wanita Cekak PSSCM

Category: Uncategorised

Baju Korporat PSSCM 2012

PSSCM telah meluluskan baju korporat persatuan melalui Mesyuarat Bersama JKP & Cawangan pada 22 Januari 2012 yang lalu. Baju korporat ini boleh ditempah melalui cawangan masing-masing.

Sebarang Pertanyaan lanjut boleh hubungi EN Zainul Arifin wakil Maroz Tailoring SDN BHD dan juga Syarikat Ali Omar Yunus di talian 010-420 3371 atau Kedai AOY 03-2694 7391.

Category: Uncategorised

Madrasah Dirasah Ad Diniah As Salamiah

PSSCM menyokong penuh program wakaf pembinaan pondok pengajian Islam Ad Dirasah Ad Diniah As Salamiah di Bukit Tualang, Merbok seperti yang telah dihebahkan pada Perjumpaan Tenaga Pengajar PSSCM pada 27 November 2011 bersamaan 1 hb Muharram 1433 H. Butiran lanjut boleh diperolehi dari lampiran yang disertakan.

Oleh itu satu majlis penyerahan wang secara jualan lot tanah, program wakaf pembinaan pondok pengajian Islam Ad Dirasah Ad Diniah As Salamiah di Bukit Tualang, Merbok Kedah pada harga RM20/kaki persegi kepada Ustaz Rusli bin Jamaludin akan di adakan ;

Tarikh: 4-5 Februari 2012

Masa: 10.00 pagi - 5.00 petang

Tempat: Rumah Persatuan jalan Kent.

Borang boleh diperolehi dengan memuat turun di sini atau boleh mengisi di rumah persatuan sebelum penyerahan.